Kako nam je pomagala hipnoza

Po samo nekaj srečanjih s tabo se nam je življenje prav zares obrnilo na bolje. Prava nočna mora so bili izpadi mojega 9-letnega sina. Zlasti za učiteljice in zame, neprijetni pa so bili tudi zanj in za sošolce, ki so ga nemalokrat namerno izzvali. V treh srečanjih pri tebi je prišel moj sin do mnogih spoznanj o sebi, svoji vrednosti, prijateljstvu, o stvareh, ki niso kot se zdijo … ob tem pa sta se oba pripravljala na zadnje srečanje – hipnozo.
Ko je prišel ta dan, je prišel Žan k tebi poln pričakovanj. Sedel je v udoben počivalnik, jaz sem bila na drugi strani prostora. Začela si pripovedovati zgodbo, ki si jo pred tem skrbno pripravila in si vanjo vpletla elemente, ki si jih izluščila vajinih iz prejšnjih srečanj. Tudi mene je tvoje prijetno govorjenje kar odpeljalo… na nek prijetni način, čeprav sem bila ves čas tam. Zrla sem Žanu v obraz in na njem je bil ves čas izraz ugodja.
Čeprav ni bila hipnoza kot iz risanke, kot je verjetno sprva pričakoval, ga je vseeno navdala z zelo prijetnimi občutki. Zgodba in napotki, ki jih je dobil tekom seanse, pa so orodje, ki mu pomaga v situacijah, kjer je bil prej neizogiben izbruh.
Hvala še enkrat v mojem in Žanovem imenu in v imenu učiteljic, ki jim je sedaj delo z mojim otrokov večinoma v veselje in jih ob tem ni več strah.Ana
Pomoč pri Janji smo poiskali zaradi 11-letne hčerke, ki ima premalo samozavesti. Težava se kaže predvsem pri ustnem in pisnem ocenjevanju znanja in govornih nastopih. Odločili smo se za hipnoterapijo. Na hipnozi sva bila prisotna starša in mlajša 9-letna sestrica.

S hipnozo smo bili izjemno zadovoljni, bila je izvedena strokovno, ob sproščenem poslušanju pravljice se je vsak potopil v svoje misli, vsak si je narisal svojo pravljico v mislih, ves čas smo bili budni in pri zavesti, obdajala nas je nežna melodija krasne meditativne glasbe. Skozi hipnozo sem občutila izjemno toplino in sproščenost in še po njej smo bili cela družina izjemno dobro razpoloženi, sproščeni, skratka zadovoljni, da smo se podali v to zgodbo in se že izjemno veselimo naslednjega srečanja! Z eno besedo ČUDOVITO! Hči je v tistem tednu dobila 5 za govorno vajo, tako da smo izjemno zadovoljni in mislim, da je definitivno nekaj sproščenosti, elana in samozavesti pridobila že na prvem takšnem srečanju. Vsi že komaj čakamo, da se vidimo na naslednjem srečanju.

Zadovoljna družina

Za začetek moram priznati, da sem bila kar malo zadržana glede hipnoze. Imela sem en kup pomislekov: Kakšno stanje je to? Se bom zavedala? Kako bom odregirala?…vendar sem PRESREČNA, da sem se odločila za ta korak!

Janja, kar počneš je RESNIČNO NEPRECENLJIVO, ni besed s katerimi bi lahko opisala kako sem ti hvaležna!

Praktično imamo vse odgovore v sebi, samo poiskati jih moramo. In kar je najlepše, jih lahko najdemo. V pomoč so različne metode, jaz sem ta teden spoznala hipnozo. Bila sem dvakrat in sem kot prerojena.

Mirna.

Fantastično je potovanje v notranji svet, ko se ti zbistrijo misli, ko dobiš NEDVOUMEN pravi odgovor na vsa življenjska vprašanja … naenkrat oz. praktično v 1 uri ti postane vse jasno … za sebe lahko rečem, da sem v eni uri dobila odgovor na večletno življenjsko vprašanje!!! O svoji situaciji sem premlevala leta in leta, prepojena sem bila z različnimi občutji od žalosti, krivde, jeze, ki sem jih dokaj »uspešno« tlačila v sebe :-(.. Končno lahko rečem, da sem se soočila s svojimi občutki, jih spustila in se napolnila s pozitivno energijo, z lahkotnostjo, z mirnostjo :-)!

Neverjetno je, kakšne življenjske premike glede prepričanj /odpuščanja / sprejemanja samega sebe in drugih se da narediti v tako kratkem času! Sama se po drugi hipnozi počutim fantastično!
Sem samozavestna, odločna, imam jasne cilje, nabita z pozitivno energijo, verjamem vase in kar je NAJPOMEMBNEJE SE IMAM RADA KOT ŠE NIKOLI!

Kakšen izjemen je občutek, ko se poglobiš vase, ko se sprejmeš, ko se pogovoriš sam s seboj …
PRESREČNA IN HVALEŽNA SEM za to izkušnjo, za ta trenutek, za te občutke! Zopet se počutim MOČNO ker vem, da lahko sama vplivam na svoja čustva in reakcije in kar je najbolje mi tega nihče ampak res nihče ne more vzeti!!! Juhuhuhu :-))) In nikoli več si ne bom pustila, da bo drugače. Zakaj? Ker se cenim. Ker se imam rada.

ŠE ENKRAT JANJA, HVALA ZA VSE!!!! VSEKAKOR ŠE PRIDEM K TEBI!!!!! Objemčki direktno iz srca

Lea, 34 let

Pogovor z Janjo ti odpre drug pogled na svet ‒ lep, vesel in predvsem samo tvoj. Njena pozitivna energija, čut za poslušanje in izkušnje ti dajejo občutek, kot da se pogovarjaš s staro prijateljico, ki te razume in ti vedno da pravi nasvet. Pri Janji sem se naučila samohipnoze, s katero iz telesa in uma lahko odstranim vse, kar tja ne sodi. Ko razumeš, da si za svoje življenje in počutje odgovoren samo ti sam in nihče drug, je življenje enostavnejše. Morda se sliši čisto logično in preprosto, vendar se ta misel prepogosto izgubi »nekje v prevodu«. No, z Janjino pomočjo sem to področje osvojila. Sedaj popolnoma drugače gledam na vedenje ljudi in se nanje tudi drugače odzivam (tako v poslovnem kot privatnem življenju). Nadgradila sem tudi komunikacijo, motivacijo in tehnike sproščanja ter predvsem to, da živim samo svoje življenje na svoj način. Pogovor z Janjo priporočam vsem, ki si želite zdravega duha (v zdravem telesu potem pride samo od sebe 🙂

Neža Štumberger, 27 let